CrossEyes Aarhus søger timelønnet optiker

crosseyes aarhus optiker timelønnet

Kunne du tænke dig en varieret hverdag i en hyggelig butik i Frederiksgade? Er du professionel omkring optik? Og er du klar på at give kunderne en god oplevelse, når de besøger vores butik? Så er dette måske stillingen for dig.

Vi søger en timelønnet optiker til vores butik i Aarhus. Der vil primært være tale om lørdagsvagter og 1-2 vagter i hverdagene samt ekstra timer i ferieperioder. Der er også mulighed for timer i vores butik i Aalborg, hvis du har tid og mulighed for dette. Vi forestiller os, at du fx er under uddannelse på kandidatuddannelsen i optometri i Aarhus, og mangler et job ved siden af dit studie. Måske du har lyst til at vedligeholde din optometristuddannelse – eller noget helt tredje. Vi behandler alle henvendelser seriøst.

Din primære opgave vil være at tage synsprøver på kunderne, tilpasse kontaktlinser samt rådgive og vejlede kunderne i forhold til de rette produkter. Du kommer til at indgå i et lille team, hvor kommunikation og godt teamwork er afgørende for at få hverdagen til at fungere.

Din profil

  • Du er uddannet optiker.
  • Du er motiveret, engageret og klar på at skabe rammerne for en hyggelig og imødekommende stemning i butikken.
  • Du tager ansvar for dine opgaver og er initiativrig. Du er ikke bange for at opsøge potentielle kunder og skabe nye relationer for at fremme salget i butikken.
  • Du arbejder godt i et team, og du er klar til at yde en ekstra indsats for at alle når i mål.

 

Om os

  • Vi er en dansk optikerkæde med et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er plads til at alle bliver hørt og hvor inputs er velkomne.
  • Vi har en flad organisationsstruktur, og der er ikke langt fra tanke til handling.
  • Vi tilbyder en travl og varieret hverdag i et inspirerende miljø og rabatter for medarbejdere samt familiemedlemmer.
  • Vores hovedkontor er agilt og altid klar til at assistere vedr. produkter, marketing, IT, salg og drift.

 

Lyder det som en stilling for dig?

Så tøv ikke med at sende os din ansøgning, CV og evt. anbefalinger med det samme. Skriv ”Ansøgning timelønnet optiker Aarhus” i emnefeltet og send mailen til info@crosseyes.dk. Opstart er hurtigst muligt efter aftale. Vi har ingen ansøgningsfrist, men fjerner jobopslaget når den rette kandidat er fundet.

Du kan læse mere om hvordan vi opbevarer dine personoplysninger her.