Corona / covid-19

Vores butikker er åbne

Vores butikker er åbne som normalt

Vi tager din sikkerhed alvorligt, og derfor har vi også en række tiltag, så du kan føle dig helt tryg, når du besøger vores butikker.

Vi følger altid de gældende retningslinjer udstukket af sundhedsmyndighederne. Du kan opleve, at vores personale bærer mundbind eller visir. Er du utryg, er du velkommen til selv at bære mundbind eller visir.

Vi passer på dig

Vi sørger altid for at:

  • Sikre en høj hygiejne og spritter altid alt udstyr af før og efter brug.
  • Der er håndsprit tilgængelig flere steder i butikken.
  • Brillestel bliver løbende sprittet af efter prøvning.
  • Vi opfordrer til, at du møder op så tæt på din synsprøve som muligt. Dette for at minimere antallet af personer i butikken.

Udviser du eller din husstand symptomer, bedes du vente med at besøge os, til du eller din husstand er symptomfri. Dette af hensyn til vores andre kunder samt vores personales helbred.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget, er du velkommen til at ringe til din lokale CrossEyes. Du finder en oversigt over alle vores butikker samt kontaktoplysninger her.

Få butikken for jer selv

Er du eller din familie ekstra sårbare, tilbyder vi, at I kan reservere butikken for jer selv, sammen med vores personale. Læs mere om CrossEyesPrivate her, og kontakt din lokale butik, hvis du ønsker at høre mere.