CrossEyes RTW-solbriller

Solbriller i højeste kvalitet

Vores ready-to-wear solbrillekollektion består af klassiske designs, der passer til enhver smag og stil. I kollektionen finder du acetatstel i en række tidløse former og farver, og alle koster kun 795 DKK uden styrke. Alle stel er i højeste kvalitet og kommer med polariserende solglas og anti-refleksbehandling, som giver en yderst behagelig solbeskyttelse. Det er naturligvis muligt at tilkøbe solglas med styrker til alle vores ready-to-wear solbrillestel. Tag endelig fat i vores butikspersonale og hør om dine muligheder, hvis du finder et stel, som du kan lide.

Vi gør opmærksom på, at udvalget kan variere fra butik til butik, og vi tager forbehold for, at nogle stel kan være udsolgte. Find din nærmeste butik.

Design din egen solbrille

Alle stel i vores butikker kan laves til solbriller – både med og uden styrke. Alt afhængig af hvad du ønsker. Finder du et stel, som du godt kan lide, så kan vi få speciallavet solglas til stellene. Spørg gerne vores personale om råd, så kan de vejlede dig i, hvilket slags solglas der ville være bedst til dig og dine behov. Du finder din nærmeste CrossEyes-butik her

rtw solbriller tortoise ældre herre sort trøje cool