Aftalebetingelser for CrossEyesFree

Følgende aftalebetingelser (herefter aftalevilkår) er gældende for enhver CrossEyesFree-aftale lavet hos CrossEyes Group (”CrossEyes”) til forbrugere i Danmark.

Kontaktoplysninger på CrossEyes:

CrossEyes Group ApS

Klosterport 4R

8000 Aarhus C

CVR: 36541784

Telefon: +45 61 22 31 33

E-mail: info@crosseyes.dk

1. VILKÅR FOR CROSSEYESFREE

1.1 Nærværende aftalevilkår gælder for dig som CrossEyesFree-kunde hos CrossEyes Group (CVR 36541784).

1.2 CrossEyesFree-aftalen består af en kreditaftale, hvor købet af din optiske løsning finansieres via Basisbank A/S (CVR 25213483) samt særlige fordele for CrossEyesFree-kunder hos CrossEyes.

2. KREDITAFTALEN

2.1 Med kreditaftalen deles din betaling op i månedlige rater i stedet for at betale det fulde beløb med det samme. Du får som CrossEyesFree-kunde fordelagtige rabatter og services med i købet. Aftalen er rente – og gebyrfrit med en ÅOP på 0,0%. Løbetiden er fleksibel alt afhængig af dine ønsker, men som udgangspunkt 30 mdrs. Løbetid.

2.2 Du har altid 14-dages fortrydelsesret fra indgåelsesdatoen af kreditaftalen. Denne fortrydelsesret gælder kun kreditaftalen, og ikke selve købet af brillerne, der ikke kan fortrydes, idet det er et speciallavet produkt tilpasset dine individuelle styrker og ønsker.

2.3 Kreditaftalen indgås i en særskilt aftale mellem dig som kunde og Basisbank. Det er en betingelse for indgåelsen af CrossEyesFree-aftalen, at Basisbank godkender dig via en kreditvurdering.

3. EJENDOMSRETTEN

3.1 Den fulde ejendomsret af brillerne tilfalder dig som CrossEyesFree-kunde.

4. ÅRLIGE SYNSPRØVER

4.1 Som CrossEyesFree kunde kan du altid få foretaget en gratis synsprøve, hvis du oplever synsforvrængninger eller har problemer med din nuværende løsning.

5. STYRKEGARANTI

5.1 Har du valgt to eller flere par briller i din CrossEyesFree-aftale og skulle du indenfor 12 måneder fra oprettelsesdato af aftalen, stå i en situation hvor dit syn har ændret sig, så vil vores autoriserede optikere med udgangspunkt i en ny synsprøve og i samspil med dig vurdere, om en ændring i dine styrker er relevant. I så fald ombytter CrossEyes de relevante glas i alle de briller/linser du har under CrossEyesFree aftalen til den nye styrke – helt uden beregning.

6. FORSIKRING

6.1 Har du valgt tre eller flere par briller i din CrossEyesFree-aftale er der inkluderet en brilleforsikring (selvrisiko 500 DKK) i 12 måneder fra oprettelsesdatoen.  Bliver dine briller beskadiget eller stjålet indenfor denne periode, kontakter du blot din lokale CrossEyes butik og de vil få lavet et par nye briller med det samme. Erstatningsbrillen vil blive leveret med glas i samme styrke som din oprindelige brille.

7 PERSONDATA

7.1 CrossEyes Group (CVR 36541784) er dataansvarlig omkring dine personoplysninger. Ved oprettelse af CrossEyesFree-aftalen vil der blive videregivet relevant persondata til Basisbank A/S (CVR 25213483) til brug for indgåelsen af kreditaftalen.

7.2 Der henvises ydermere til vores privatlivspolitik på www.crosseyes.dk/privatlivspolitik/

Senest opdateret: 5. september 2019.