CrossEyes Aalborg søger timelønnet salgsassistent

Til vores butik i Nørregade i Aalborg søger vi lige nu en timelønnet salgsassistent. Stillingen er på 10-15 timer ugentligt, afhængig af travlheden i butikken og efter aftale. Der vil i ferieperioder være mulighed for flere timer.

Som timelønnet salgsassistent er din vigtigste arbejdsopgave at yde en fantastisk service over for vores kunder. Du har en interesse i et lære nye ting, er smilende, hjælpsom og klar på at snakke med kunder. Du behøver nødvendigvis ikke at vide noget om briller, når du starter, da du naturligvis får en grundig oplæring i alle vores produkter.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være at hjælpe og vejlede kunderne om vores produkter i samarbejde med resten af teamet, booke tid til synsprøver, bestille briller/kontaktlinser hos vores leverandør, følge op på ordrer, pakke varer ud og sørge for, at butikken ser pæn og præsentabel ud.

Aalborg butikken

Din profil

  • Du har erfaring med at stå i butik og/eller vejlede kunder.
  • Du er positiv, udadvendt og kan snakke med mange forskellige slags mennesker
  • Du er motiveret, initiativrig – og du kan varetage dine egne arbejdsopgaver. Samtidig er du ikke bange for at opsøge potentielle nye kunder.
  • Du arbejder godt i et team og er klar på at tage fat hvor det kræves for at sikre, at alle når i mål.
aalborg

Vi tilbyder

  • Et godt og uformelt arbejdsmiljø hvor vi alle hjælper hinanden.
  • Medarbejderfordele
  • Varierende arbejdsopgaver i et inspirerende miljø.
  • Grundig oplæring, mulighed for udvikling og gode kollegaer at sparre med.

Lyder det som en stilling for dig?

Send os en mail med din ansøgning, dit CV og evt. anbefalinger. Husk at skrive ”Ansøgning timelønnet salgsassistent Aalborg” i emnefeltet og send mailen til info@crosseyes.dk. Opstart er hurtigst muligt efter aftale. Har du nogen spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at sende dem pr. mail til info@crosseyes.dk.

Du kan læse mere om hvordan vi opbevarer dine personoplysninger her.