Gratis solbrille hele juli

Sommer med nye solbriller crosseyes rtw ready-to-wear

Ready-to-wear solbrille med alle køb hele juli*

Hele juli får du en gratis solbrille med, når du køber briller til en værdi af min. 1.495 kr. Solbrillen er fra vores ready-to-wear kollektion, der består af klassiske designs i tidløse former og farver.  Alle stel er med polariserende glas og anti-refleksbehandling, og er klar til brug med det samme. Du kan også tilkøbe styrke i din ready-to-wear solbrille.

*Gælder alle brillekøb på min. 1.495 kr. Gælder udvalgte solbriller (CES-stel). Vi tager forbehold for, at nogle modeller kan være udsolgte. Udvalget kan variere fra butik til butik. Solbrillen kan ikke byttes til kontanter eller gavekort. Solbrillen har en værdi af 795 kr. Gælder fra 01.07.2019-31.07.2019.

solbrillemode sand sommer 2019

Find de perfekte solbriller til din sommer

Har du svært ved at vælge, hvilken solbrillemodel du skal gå efter her til sommer? Vi har herunder samlet tre forskellige styles, som er vores bud på sommerens vigtigste accessory 2019. Alle vores stel er unisex, så du kan frit vælge mellem alle stel på hylderne.

Husk at du også kan designe din helt egen solbrille – du vælger selv stel og hvilken farve glas, du ønsker til dine solbriller. Besøg din nærmeste butik for at høre mere.

klassisk crosseyes solbrille sort rayban

En sort og helt klassisk model, der passer til de fleste ansigsformer. Solbrillen er markeret øverst, og næsebroen har en fin sølvdetalje. Modellen har grå/grønne glas og næsepuder for en ekstra god komfort.

retro solbrille brun skildpadde crosseyes readytowear

Er du til et mere retroinspireret look, er denne solbrille et godt bud. Solbrillen er oversize med runde glas og en ekstra bro. Brillen er i en klassisk skildpaddefarve og med brune glas.

solbrille sort trendy spacy unik crosseyes readytowear

Ønsker du at skille dig lidt ud og samtidig hoppe med på retro-bølgen, er denne model perfekt. Solbrillen er sort, helt rund og med en bro, som giver brillen lidt ekstra kant. En solbrille til dig, der ikke ønsker at gå rundt med samme model som alle andre.

transparent crosseyes solbrille moderne in design readytowear

Sommerens helt store hit i år er transparente briller – så hvorfor ikke hoppe med på trenden med et par transparente solbriller? Modellen er rund i højkvalitets acetat og uden næsepuder. Et sikkert hit her til sommer.

Alle vores stel kan laves til solbriller, både med og uden styrke. Du kan finde alle vores kollektioner her. Er du nysgerrig på vores priser, finder du en prisliste her.